miercuri, 3 iulie 2013

Manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet - Frankfurt

Oferta nr. 2539 din Germania
Ocupatia: Manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet
Regiunea
Hessen
Localitatea
Frankfurt
Firma
Hotel Marriott
Nr. posturi
10
Descrierea locului de munca
Hotelul Marriott Frankfurt este un hotel de prima clasa, face parte din cel mai mare grup hotelier din Germania și este situat în centrul orasului, vis a vis de centrul de expoziții și convenții. Dispune de 588 camere și apartamente elegante, 25 de sali de conferințe și 3 restaurante cu specific internațional.Se lucreaza in echipa, iar mediul de lucru se poate schimba.
Cerintele locului de munca
Calificare si experienta profesionala ca manager de hotel / restaurant a la carte / personal serviciu banchet; Flexibilitate si fiabilitate; Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere.
Limbi straine
Foarte bune cunostinte de limba germana - nivel C2, cunostinte bune de limba engleza-nivel B2,
Salariu
Nespecificat - conform tarifelor in domeniu
Alte beneficii
Cazare asigurata de catre angajator;Masa asigurata de catre angajator (gratuit sau contracost) sau poate fi pe cont propriu.
Durata contractului
Activitatea se desfasoara incepand cu 01.10.2013, pe o perioada de 1 an cu posibilitate de prelungire.Programul de lucru - norma intreaga (40 ore/saptamana), se lucreaza si in weekend si de sarbatorile legale.
Termen limita pentru aplicare
20.08.2013
Mod de aplicare
Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu