miercuri, 3 iulie 2013

Bucatar in Germania

Oferta nr. 2524 din Germania
Ocupatia: Bucatar
Regiunea
Toate landurile
Localitatea
Nespecificat
Firma
Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, reprezentant al angajatorilor germani
Nr. posturi
20
Descrierea locului de munca
In orice tip de hotel
Cerintele locului de munca
Calificare incheiata sau mai multi ani de experienta profesionala
Limbi straine
Limba germana - cel putin nivel A2 (nivel intermediar)
Salariu
1500 - 2000 € brut/luna, conform tarifului colectiv
Alte beneficii
Cazarea poate fi oferita de catre angajator (gratuit sau contracost) sau se poate acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte pentru cazare. Masa poate fi asigurata de angajator (gratuit sau contracost) sau poate fi pe cont propriu.
Durata contractului
Activitate sezoniera, in intervalul octombrie - aprilie. Programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.
Termen limita pentru aplicare
20.08.2013
Mod de aplicare
Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu