miercuri, 3 iulie 2013

Bucatar - Baden-Württemberg

Oferta nr. 2529 din Germania
Ocupatia: Bucatar
Regiunea
Baden-Württemberg
Localitatea
Nespecificat
Firma
EUROPA PARK RUST
Nr. posturi
30
Descrierea locului de munca
Se lucreaza in echipa, iar mediul de lucru se poate schimba.
Cerintele locului de munca
Experiență profesională; Flexibilitate și creativitate; Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere.
Limbi straine
Cunostinte bune de limba germana - cel putin nivel B1


Salariu
1.720 - 2.100 € brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala.
Alte beneficii
Cazare asigurata de către angajator (contra sumei de 270 €);Masa asigurata de catre angajator (gratuit sau contracost) sau poate fi pe cont propriu.
Durata contractului
Activitate sezoniera, incepand cu luna aprilie 2014 pe o perioada de 6 luni. Programul de lucru - norma intreaga (45,5 ore/saptamana), se lucreaza si in weekend si de sarbatorile legale.
Termen limita pentru aplicare
20.08.2013
Mod de aplicare
Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu